Зеленський може стати першим президентом України, який сяде в тюрму, - політолог

Українці зрозуміли, що всіма процесами в країні фактично керує президент Володимир Зеленський. Результати такої моделі управління почали відбиватися на його рейтингах і можуть вилитися в тюремний термін для глави держави. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав політолог Віталій Бала, зазначають Патріоти України.

"Модель вже дає збої – рейтинг Зеленського падає, більшість українців йому не довіряють. Перший рік йому вдалося стояти осторонь і всі негаразди проходили повз. Зараз це вже починає асоціюватися з Зеленським. Усе, що після відставки Авакова буде творитися в МВС, більшою мірою стосуватиметься Зеленського, ніж нового міністра Дениса Монастирського. Ситуація, коли Офіс президента виконує функції Кабміну, даватиме збої. Серйозний дзвіночок буде восени, коли зростуть тарифи. Влада спробує перекинути відповідальність на місцеву владу. Але політичні опоненти не дадуть відкрутитися. Це битиме по Банковій, яка фактично підібрала під себе всю владу", - вважає експерт.

Таку модель придумав не Зеленський, зазначив Бала.

"Так ведуть себе випадкові люди у владі. Трамп, який випадково став президентом, ледь не розколов США. Путін теж випадкова людина, яку політики свого часу вирішили поставити прем'єром. Лукашенко – директора радгоспу. Ці люди живуть іншими категоріями і цінностями. Не розуміють, як працює система.

Зеленський хоче залишитися при владі. Колись казав, що йде на один термін, що на державних дачах мають жити діти. Тепер "накосив" більше за інших. Набирає владу, щоб ліквідувати найменшу загрозу конкуренції.

Вони не знають історії і не бачать, що відбувалося зовсім недавно. В Україні вже двічі громадяни показали, що не терпітимуть президента, який робить щось не те. Можливо, Зеленський буде першим президентом, який сяде в тюрму", - резюмував Бала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...