"Зеленський набрав собі згодою на переговори бали на міжнародній арені, нічим не ризикуючи", - Голобуцький

"Трошки підсумків щодо історії з переговорами", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Пунктирно це виглядало так:
- 96 ракет і 12 дронів-камікадзе.
- "Було би добре, щоб Україна була відкритою для переговорів", - союзники і нейтрали (Індія, Китай, Туреччина тощо).
- 4 авіаційних удари і 6 ракет.
- "Ми нищимо вашу інфраструктуру, щоб ви сиділи в холоді й темряві, тільки для того, щоб ви пішли на переговори", - Пєсков.
- "Ок, я готовий на переговори - але тільки публічні", - Зеленський.
- "Не буває таких переговорів", - знов Пєсков.
- 5 авіаударів, 25 ракет.
==
Зеленський вчинив дуже раціонально. Готовність України до переговорів - готовність загалом, в принципі, деталі і умови вже можна узгоджувати, - це те, що хотіли почути від нас всі, і союзники, і нейтрали. І Зеленський цю готовність продемонстрував. Ну, подумаєш, з поправкою "публічно".
Але навіть якщо прибрати за дужки ймовірність якихось кулуарних дій Кремля на непублічних переговорах, лишити суто "чистий діалог". Зеленський - шоумен, для нього публічне існування - природнє, не викликає жодного стресу, не вимагає особливої підготовки, ніяк не обмежує.
А от для бункерного діда це дійсно нереальні умови. Він з кимось публічно спілкувався востаннє, мабуть, років 20 тому. Довкола нього завжди "штатна масовка", "штатні журналісти", "штатні робітники", "штатні перехожі", питання завжди контрольовані і натреновані - і навіть в таких умовах Путін примудряється ляпати дурниці. Тому він ніколи, ніяк не міг погодитись на публічність, навіть часткову.
Отже, Зеленський набрав собі згодою на переговори бали на міжнародній арені, нічим не ризикуючи".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...