"Зеленський набив татуювання з текстом "Бога немає": Росіяни вигадали новий абсурдний фейк (фото)

Президент України Володимир Зеленський "набив татуювання з написом "Бога немає" на зап'ясті", заявили у Міністерстві закордонних справ Росії. Подібну інформацію росіяни поширили, зокрема, в соцмережі Х (колишній Twitter), передають Патріоти України.

Довести, що російське міністерство поширює чергову брехню можно, переглянувши нові (і старі також) фото і відео Зеленського.

Як зазначає Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, татуювання належить військовослужбовцю ЗСУ, який стоїть поруч з Зеленським. Особливо це помітно у кадрі, де президент стоїть напроти військового та фотографує його разом з премʼєр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це не збіг! вдарили до лікарнях Києва, поки Зеленський не в Україні. Росіяни обрали момент - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 23:59

Російські окупанти у понеділок, 8 липня, завдали масованих ударів по Києву. Загарбники запустили крилаті Х-101 і “Кинджали”. Міський голова Віталій Кличко повідомив про падіння уламків ракет у Дніпровському і Соломʼянському районах. А також – про вибух...

Сі відправив армію в Білорусь, коли почув план Путіна. РФ готує повтор 2022. ЗСУ блокують на кордоні - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 22:12

Заяви Міноборони Білорусі про напругу на кордоні з Україною можуть бути провокацією з боку Російської Федерації для того, щоб відтягнути ЗСУ з лінії фронту. Загострення ситуації одночасно відбувається з діями Росії щодо перекидання додаткових підрозділ...