Молодець Зеленський, перша Мендель і її тьотя: Журналіст дотепно переказав основні моменти книги колишньої прессекретарки президента

З відставкою з посади прессекретаря президента Зеленського Мендель змінила запис у своєму профілі. “Перша прессекретарка Президента України”, - це запис, очевидно, має дати усім зрозуміти: Юля перейшла у мемуаристику. Є що згадати, але написати не про все ще можна. Утім, аби ніхто не сумнівався у її поінформованості, Мендель виклала у Facebook ще одну частину книги “Кожен із нас президент", - пише на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Сергій Руденко, передають Патріоти України, та продовжує:

"Короткий виклад того, що дуже складно написала у черговому розділі своєї книги Юлія Мендель.

Отже:

1. Юля говорить англійською. І навіть цією мовою 2016 року обговорювала у Брюсселі із одним впливовим іноземним журналістом (якого не називає) те, що українські політики гірші за російських.

2. До Зеленського зміни були повільними і малопомітними всередині країни.

3. Порошенко і його команда залишалися дрібними радянськими злодіями, які дорвалися до бюджетного корита.

4. За майже тридцять років незалежності політичні партії в Україні не виробили ані єдиної державної ідеології, ані власних ідеологічних цінностей.

5. Коли в новорічну ніч 2019-го Зеленський оголосив своє рішення йти на вибори президента, багато хто зітхнув з полегкістю. (Ще більше полегшено зітхне, коли він піде з посади).

6. Мендель впевнена, що Порошенко - нікчема, а Зеленський - молодець.

7. Тьотя Мендель теж була за Зеленського. (Ось хто вирішив долю виборів 2019!).

8. На дебатах із Порошенком Зеленський був у ролі молодого послушника. (О, Боже!)

9. Тьотя Мендель захотіла, аби Зеленський переміг. (Звісно ж!)

10. Юля радіє, що Зеленський переміг, як вона каже, без брудних наметів, розтрощеного Майдану, негігієнічних і холодних ночей з ризиком бути побитим, знесеним водометами чи обприсканим газом.

(От взяла і своїм брудним письмом образила усіх тих, хто стояв на Майдані! Це треба вміти так!)

11. Тьотя Мендель також радіє. Особливо - за Юлю. (Висота!)

12. Юля прочитала чимало книжок з питань кібербезпеки, дивилася фільми про роботу нових політтехнологій. Каже, без цього зрозуміти політику не можна. (Але розуму їй це не додало, прости Господи!)

13. Зеленський назавжди змінив українську політику. (Погруддя - на батьківщині Героя і барельєф на Президентському університеті!)

14. Тьотя Мендель чомусь вже не згадується. (А цікаво було б почути, що вона нині думає про Зеленського). Наразі - все".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...