Зеленський під час візиту до США за посередництва Богдана зустрічався з мафіозі, який намагається забрати заарештовані гроші Януковича, - ЗМІ

Зразу кілька впливових ЗМІ повідомили про зустріч вищого керівництва України у Нью-Йорку з відомим кримінальним авторитетом одеського походження, котрий має міцні зв'язки з московськими ОЗУ

Під час візиту до США президент України Володимир Зеленський зустрічався з одіозним бізнесменом українського походження Семом Кисліним, який претендує на заарештовані активи Януковича. Про це повідомляє російське видання розслідувань «the Insider», - , зазначають Патріоти України.

Всього було дві зустрічі: перша відбулася в рамках спілкування Зеленського з представниками єврейських організацій США, а друга у більш вузькому колі, за посередництва голови Офісу президента Андрія Богдана, наголошують росіяни.

Перша пам'ятна зустріч пройшла 25 вересня в готелі, а друга - в сусідній будівлі, ресторані «Російська чайна». За деякими даними сам Зеленський участовал тільки в першій зустрічі, тоді як на другу, неофіційну, його представляв глава Офісу президента Андрій Богдан.

Кіслін в оточенні своєї охорони після зустрічі з Зеленським

«Сем Кислін зводив людей, говорив, тобі треба поговорити з тим-то, а тобі з тим-то, мої пропозиції слід надсилати такого-то людині», - прокоментував зустріч джерело одного з американських видань.
Уродженця Одеси Сема (Семена) Кисліна ФБР пов'язує з покійним Іваньковим (Япончиком) з московськими бандитами - Солнцевська ОЗУ і братами Михайлом і Львом Чорними (Ізмайлівська ОЗУ). Так, його ім'я звучало на суді проти Олега Дерипаски в Лондоні. Крім того, Кислін відомий як соратник адвоката Трампа Руді Джуліані, який тепер є радником Дональда Трампа.
Рослідувачі вважають, що через Зеленського він розраховує повернути свої активи, які були арештовані в Україні під час антикорупційних розслідувань.

Зазначається, що візаві Зеленського Кислін спонсорує Рудольфа Джуліані – адвоката Дональда Трампа, а також пов’язаний з українськими і російськими ОЗУ. Не останню роль Кислін зіграв у «телефонному скандалі», який може призвести до імпічменту Трампа. Конгрес США навіть викликав його для дачі показів разом з Львом Парнасом та Ігорем Фруманом. Їх підозрюють в організації зустрічі Джуліані з високопосадовцями ГПУ для початку розслідування проти сина Джо Байдена.

За даними видання, Кислін визнає, що саме він переконав Джуліані порадити Трампу розкрутити історію про корупцію в Україні. Можливим мотивом одіозного бізнесмена є отримання заарештованих грошей Януковича за допомогою впливових покровителів у оточенні Трампа.

У 2014 році Кислін за $8 млн купив кіпрську компанію Opalcore Ltd, яка володіла цінними паперами у розмірі $20 млн. Проте ці активи були заморожені за рішенням суду у справі про гроші Януковича.

Зазначається, що доки Петро Порошенко був при владі, Кислін не проявляв ініціативу. Однак тепер він налагодив зв’язок із Зеленським по лінії української діаспори. У серпні 2019 року бізнесмен навіть приїхав в Україну, де позиціонував себе як борця з корупцією і особисто з Порошенком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...