"Зеленський півжиття буде жити зі страхом. Або сяде на пожиттєве і заспокоїться. Бо державна зрада не має строку давності", - політолог

"Шевченківський районний суд Києва за позовом активістів зобов’язав ДБР відкрити карну справу проти Зеленського. За звинуваченнями у державній зраді з «Вагнергейтом». ДБР, звичайно, дуже швидко побіжить на місці. Але сам факт відкриття справи – це чіткий сигнал", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зеленський живе на світі 43 роки. Очікувано – меншу половину життя. І от уявіть: Зеленський півжиття буде жити зі страхом. Або сяде на пожиттєве і заспокоїться. Бо державна зрада не має строку давності. Бо є дуже багато зацікавлених, щоб Найвеличніший сів. Бо суспільство де зрадники не сидять – деградує.
Мало того, його цим можливо і спеціально підставили. Тепер йому якийся Єрмак може заявити: втратимо владу – сядут усє. І єдиний вихід – закручування гайок за прикладом Лукашенка. З обміном, наприклад, на китайські гроші.
Скептики скажуть: чому ж досі немає телефонних записів? Путін просить Лукашенку. Ляксандрригороич публікує стенограму розмови. Вовчику капець. Ну, версія така: Путіна влаштовує Зе! допоки росіяни не знайдуть більш проросійського політика – здатного перемогти на виборах кварталівців.
Поки таких не чути, тому Зе!, як професійний виробник хаосу в Україні, поки царює. Вкид може бути восени – в доповнення до платіжок за тепло і електрику з неземними цифрами. Вобщєм, усі Майдани у нас починаються восени.
Карма мого покоління. Але трошки конспірології. Не стверджую, але як версія. Тут якраз молдавани зробили заяву, що українські державні органи на території суверенної республіки викрали екс-суддю Чауса. А це зальот. Це порушення суверенітету. Чим тоді українські спец-призначенці кращі за Петрова і Боширова з російського ГРУ?
Так ось, можлива версія: а що якщо накосячили спеціально? Наслідили. І тепер у Зе! може бути відмазка. Щось типу: ну що з них взяти, у них косяк на косяку. А ми тут збоку. Хоча такий відмаз – понти для прієзжих. Зеленський у ситуації, коли начебто його рейтинг непохитний. Явного конкурента немає.
Але збити його може будь який чорний лебідь. Важко йому буде пережити зиму. Ну, або нам".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...