Зеленський подарував "голову" Гончарука Ігорю Валерійовичу: Новий Кабмін поділять між собою Коломойський з Ахметовим, - мережа

Президент начебто спасував перед погрозою відкритої війни зі своїм колишнім благодійником через "Центренерго", і пішов на "розумний компроміс"

Президент Зеленський нібито під тиском олігарха Коломойського у вівторок, 4 березня, відправить у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це з посиланням на джерело в Офісі президента повідомляє Telegram-канал "Легітимний", зазначають Патріоти України.

"Наш источник из Офиса Президента сообщает, что после вчерашнего обострения конфликта с Игорем Коломойским Зеленский принял окончательное решение по Гончаруку. Кабинет Министров отправят в отставку 4 марта, именно для этого созвана внеочередная сессия Верховной Рады.

В четверг, после встречи с ключевыми членами Зе-команды, президент поехал на переговоры к Игорю Коломойскому. В итоге кейс закрыли в пользу Коломойского. После того как люди днепровского олигарха заблокировали офис Центрэнерго, в воздухе запахло политическим кризисом. Менеджмент предприятия меняли по инициативе Гончарука и олигарх решил пойти в наступление. Сейчас, очевидно, что это было поднятие ставок в игре за премьерский кейс.

Игорь Валерьевич пообещал спустить ситуацию с “Центрэнерго” на тормоза и попросил за это снести Гончарука - персонально, а вместе с ним и весь Кабмин."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки із загальним змістом "та в носі ми бачили, що там подумає Путін і як відреагує" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень, які раніше визначались як недопустимі", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:16

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...