"Зеленський подзвонить Баканову щодо цих "чортів"? Чи він тільки маленьких "чортиків" може ображати?" - журналіст про гучний фейк в ЗМІ України

Це як історія з "Велюром": одним можна, а всім іншим – зась.

"Зеленський полюбляє дзвонити Баканову щодо різних "чортів". Робить це щоразу, коли дізнається про цих "чортів". Це історія про одного кремлівського "чорта", якого нещодавно назвали "улюбленим українцем Путіна". Про Медведчука", - пише журналіст Олексій Братущак у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Його діяльність не новина. Але ця історія повністю співпадає з тими, за які СБУ звітує про кримінальну і адміністративну відповідальність українців. Історія про поширення фейків. Цього разу – про російський фейк "американські лабораторії США в Україні". Нібито, саме в них могли створити коронавірус.

Цю історію знову згадали. І після "викривального сюжету" на російському пропагандистському телебаченні в Україні розгорнулася справжня інформаційна кампанія. Ось матеріал Інституту масової інформації про цю кампанію.

Якщо коротко, то Медведчук з Кузьміним є головними "ньюзмейкерами" цієї інформаційної кампанії. Разом з ними – ще десятка "чортів". У кампанії засвітилися 5 онлайн-медіа, які традиційно моніторить Інститут масової інформації.

Сама СБУ назвала це спланованою інформаційною кампанією, мета якої – "посіяти панічні настрої в суспільстві". І все. Без будь яких наслідків для "чортів".

І це при тому, що протягом епідемії коронавірусу СБУ періодично переможно звітує про покарання поширювачів фейків, які за вказівками росіян нагнітають панічні настрої в Україні.

Виходить, що простого українця можуть покарати за поширення фейків, а "чортів" з компанії Медведчука не чіпають.

Це як історія з "Велюром": одним можна, а всім іншим – зась. От тільки інформаційна кампанія кремлівських "чортів" має більш руйнівні наслідки для країни. А СБУ мовчить.

То, може, Зеленський подзвонить Баканову щодо цих "чортів"?

Чи він тільки маленьких "чортиків" може ображати.

PS Ось кілька матеріалів з цієї інфорамційної кампанії:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...