Зеленський погодився?: Шольц виступає за участь Росії у другому "Саміті миру" - ЗМІ

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц виступає за участь Росії у другому "Саміті миру". Про це він домовився з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ZDF, посилаючись на інтерв'ю Шольца німецьким ЗМІ, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що зараз настав момент, коли нам також потрібно обговорити, як ми можемо вийти з цієї ситуації війни та досягти миру швидше, ніж здається зараз", - зазначив канцлер.

Видання зазначає, що у Шольца була дуже конфіденційна розмова із Зеленським і канцлер зазначив, що стосунки з українським президентом "хороші".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захист Покровська, Донецький напрямок - Serg Marco

неділя, 8 вересень 2024, 22:25

Я не буду описувати всю складність ситуації, яка тут, але є одне але. Це засоби. До недавнього можливості підрозділу виконувати оборонні та штурмові задачі залежило від кількості людей. Це а цьому формувалась стратегія наступу, оборони і іншого. Зараз ...

Україна створила свою високоточну бомбу - Forbes

неділя, 8 вересень 2024, 21:55

Україна готується дати відсіч російським коригованим авіабомбам, які країна-агресор регулярно скидає на українську територію, власними планерувальними бомбами. Про це пише Forbes 8 вересня, передають Патріоти України. Українці мають намір озброїти свої...