"Зеленський розказав, але не все": У Плані перемоги, який президент озвучив у Раді, є таємні додатки - джерела

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 16 жовтня, виступив у Верховній Раді з презентацією плану перемоги у війні проти Росії. Як розповіло джерело NV в Офісі президента, голова ВР Руслан Стефанчук сьогодні отримає документ із викладенням цих ідей, але без таємних додатків, у яких, за словами співрозмовника видання, міститься чутлива інформація про озброєння, передають Патріоти України.

Чи отримають інші депутати документ з викладеним планом — це ще не вирішено. Як і не зрозуміло, чи зможе з ним ознайомитись суспільство.

Щодо таємних додатків плану, то, як раніше повідомляв радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, йдеться про математичну складову — яка кількість зброї та в якому вигляді має бути надана Україні.

Своєю чергою джерело NV пояснило, що таємні додатки не публікуються: їх передають в руки деяких лідерів країн-партнерів України. А після цього представники України можуть надавати певні пояснення своїм колегам.

Зокрема, йдеться про комунікацію керівника ОП Андрія Єрмака та радника президента США з питань нацбезпеки Джейка Саллівана, головнокомандувача ЗСУ Олександр Сирського зі своїми колегами в США та Британії, а також про начальника Генштабу Анатолія Баргилевича, віцепремʼєрку з питань євроінтеграції Ольгу Стефанішину та міністра оборони Рустема Умєрова.

План перемоги України — головне

18 вересня Зеленський заявив, що Україна підготувала всі пункти плану перемоги. За його словами, він розрахований на швидкі рішення партнерів із жовтня до грудня 2024 року.

Газета The Times 22 вересня написала, що план перемоги Зеленського складається з чотирьох ключових пунктів, серед яких — гарантії безпеки, операція в Курській області, постачання зброї та фінансова допомога.

26 вересня президент України повідомив, що представив президенту США Джо Байдену план перемоги під час їхньої зустрічі у Вашингтоні. Прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров заявив, що у Штатах конструктивно сприйняли план перемоги України й будуть із ним працювати.

11 жовтня Зеленський заявив, що представив План перемоги України у Німеччині, Франції, Великій Британії та Італії. Він пояснив, що сенс плану перемоги полягає в тому, щоб створити умови, в яких Росія не зможе продовжувати війну.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ще одна наша фішка. Розповідати, що Захід боїться перемоги над Росією. Самі придумали і самі всім розповідаємо, - Фурса

середа, 16 жовтень 2024, 15:53

"У нас що тепер обраний шлях Грузії і ми будемо постійно рухатись у бік антизахідних настроїв і євроскептицизму? Які погані західні партнери, збивають ракети над Ізраїлем і не збивають над нами. Це подвійні стандарти, — кричать у нас із кожної праски",...

Спікер Верховної Ради показав, як виглядає план перемоги України від Зеленського (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 15:06

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України президента Володимира Зеленського. Відео опублікував канал Ми-Україна у середу, 16 жовтня. Стефанчук показав лише титульну сторінку друкованого документа і зазначив, ...