Зеленський ще по дорозі зі США знав про масштабні поставки зброї найближчим часом, - Піонтковський

Упродовж 2022 року всередині адміністрації президента США Джо Байдена йшла боротьба між двома групами – прихильниками перемоги України та прибічниками не допустити поразки України та розгрому Росії. Перша група нарешті перемогла. Таку думку в розмові з журналістом Романом Цимбалюком висловив російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, до групи прихильників перемоги України входять, зокрема, міністр оборони США Ллойд Остін та держсекретар Ентоні Блінкен. А до іншої – радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван та інші.

На думку Піонтковського, останній пакет допомоги від США демонструє нову політику Вашингтона. Вони готові надавати наступальну зброю для потужної перемоги України. "Зараз прихильники перемоги України отримали кінцеву перевагу. Ставка на перемогу України в цій війні – це грандіозні психологічні та політичні події. Гляньте, як з полегшення весь західний світ зустрів нову політику Вашингтона", – вважає Піонтковський.

Паралельно Франція та Німеччина також оголосили про рішення надати Україні бронетехніку.

Зеленський сказав історичні слова

Піонтковський впевнений, що після поїздки зі США наприкінці 2022 року Зеленський вже знав про майбутні рішення щодо постачання зброї. Тут варто зауважити виступ президента України у Верховній Раді, який відбувся наприкінці грудня. Там прозвучали історичні слова.

"Зеленський сказав, що Україна стала моральним лідером вільного світу. Україна змусила Захід повірити в себе та навчила не боятися Росії і її шантажу. Історичні події сталися під час візиту у США",
– зазначив Піонтковський.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...