"Зеленський, Шмигаль, Монастирський - спонсори заторів на дорогах, бо саме для їхніх кортежів перекривають рух", - Bihus.info (відео)

Причому, знову вражає вторинність Зеленського щодо його всесильного адміністратора

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак користується державною охороною. Про це йдеться в розслідуванні BIHUS info, зазначають Патріоти України.

"Зеленський, Шмигаль, Монастирський - це спонсори заторів на дорогах, бо саме для їхніх кортежів перекривають рух. А інколи зупиняють машини для пустих кортежів, які вдають, ніби везуть президента. І все за бюджетні кошти. Як і держохоорона, якою користується глава Офісу президента Андрій Єрмак. Хоча в одному з інтерв'ю він наголошував, що це не так. Але Максим Опанасенко зафіксував Єрмака на броньованих авто, які якраз використовує державна охорона. Про це він розповідає у своєму блозі", - сказано в описі до відео.

"На цих кадрах - примарна охорона голови ОП Єрмака. Чому примарна? Ну бо Єрмак каже: нема в мене охорони. А ми в цей час спостерігаємо як:

1) Сіра Тойота виїжджає з двору, де мешкає Єрмак,

2) У дворі в інший день чорна Кемрі, яка супроводжує авто Єрмака,

3) Водій чорної Кемрі допомагає водію Єрмака покласти одяг у авто,

4) Єрмак сідає у броньоване авто. Все це під наглядом водія чорної Кемрі".

У кортежі Зеленського головний не Зеленський: Єрмак користується держохороною, - Bihus.info 01

І Єрмак, і Управління держохорони заперечують цей факт, говорячи неправду журналістам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...