"Зеленский в Бахмуте - это последняя степень унижения россиян", - Сазонов

"Честно, я до сих пор немного в шоке от приезда президента в Бахмут. Это поступок. Это круто. И простите мое злорадство, но это последняя степень унижения нашего противника. Их бункерный трус никогда не приехал бы в самый ад, поддержать своих. Зеленский крут. Даже слишком, мне кажется", - пише політолог та військовий-доброволець Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Потому что в Бахмуте реально страшно. Мы здесь только воюем, на передышки уходим в… все знают куда, не будем подсказывать. Блин, я второй раз не попал на встречу с президентом.

Первый раз в Северодонецке, теперь тут. Ну да неважно. Важно что Зеленский и командование прекрасно понимают значение обороны Бахмута. Россия кинула сюда всех, кого могла. Чмобиков, десантуру и штурмовиков с Херсона, вагнеровцев, кадыровцев.

Город превратили в руины, а взять не могут. И не смогут. Я уже не помню кто первый из побратимов сказал про Бахмут – крепость. Теперь боюсь неверно указать авторство. Но, тут тот случай, когда українська мова зверху.

Крепость? Ну, не знаю. Фортеця Бахмут – ось це саме то! А ми її вартові. Вони починали з Криму та Донбассу. Закінчимо вже ми саме Кримом та Донбасом. На Донбасі ми їх зламаємо. З Криму вони будуть бігти, як криси".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...