"Зеленський вчергове підкреслив: він не президент. Він навіть не політик", - політтехнолог Голобуцький

Суто з точки зору політтехнологій доволі оперативно розкручена кампанія про "цінність життів" ніяк не допоможе президенту і його рейтингам.

"Зеленський пафосно написав на підсумок "луцького дня", як він переживав і боровся за звільнення заручників, "життя людини - найважливіша цінність. Ми не втратили нікого" і решта слинявої маячні про обійми", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це звучало би переконливіше, якби не цинічне ігнорування 4-х днів агонії українського бійця на фронті. Деякі життя цінніші, ніж інші? Чи життя бійців не вартують нічого, бо "вони вбивають таких же українців"?

І Зеленський вчергове підкреслив: він не президент. Він навіть не політик. Він не навчився мислити державними категоріями і просто не розуміє, а що не так.

Суто з точки зору політтехнологій доволі оперативно розкручена кампанія про "цінність життів" ніяк не допоможе Зеленському і його рейтингам. Ті, що ніколи не підтримували Зеленського або вже відкололись від його електорату, на такі гасла демонструють або відсутність реакції, або негативну реакцію. А щодо тих, хто лишався в таборі прибічників Зеленського, - частина все одно розчарувалась через поведінку шостого президента в цій ситуації і Зеленський втратив їхні голоси. Ті, що підтримали тезу про "важливість життів", зробили це точно не під впливом заяв Зеленського. Отже, обрана лінія поведінки не зберегла голосів і посприяла їх втраті. А потім суспільство зіткнеться з політичними наслідками поведінки Зеленського під час луцького інциденту...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...