Зеленський вказав на іншу причину, через яку Путін може застосувати ядерну зброю

Президент переконаний, що РФ може застосувати ядерну зброю не лише у разі безвиході.

«Ви маєте розуміти, що ці люди та це керівництво хочуть жити. Усі вони люблять життя. Не хочуть віддавати владу, бо їм подобається», - сказав Зеленський в інтерв'ю індійському телебаченню Republic Media Network, передають Патріоти України.

Зеленський підкреслив, що влада РФ перебуває в зоні комфорту і не хоче втратити життя, владу та довіру населення.

«Використання ядерної зброї призведе саме до цього. Вони втратять усе. Тому я в це не вірю», - наголосив Зеленський.

Також український лідер переконаний, що Росія зможе застосувати ядерну зброю, коли відчуватиме перевагу над опонентом, а не коли РФ буде загнано в кут.

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявляв, що на тлі повномасштабного вторгнення в Україну РФ застосує ядерну зброю лише тоді, коли виникне загроза існуванню країни-агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...