"Зеленський вирішив, що якраз час прополоти зелень, але деякі моменти викликають серйозні питання", - політтехнолог Голобуцький

Олексій Любченко. Фото: Ліга.net.

"Зеленський вирішив, що якраз час прополоти зелень: разом зі Степановим (на нього образились за надмірну медійну активність "я врешті домовився про 42 млн доз вакцин"? Чи, як це формулювалось за Кучми, "за роботу на власний політичний імідж") вирішили загребти ще кількох", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Те, що врешті міняють міністра інфраструктури В.Криклія - "нарешті", що називається. За всіх корупційних скандалів в галузі, за те, що робиться на Укрзалізниці - там в принципі не може виникати питань зі звільненням.
А от з міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігорем Петрашком якось дивно. Він рік, як прийшов: призначили Петрашка якраз під час локдауну, в березні 2020-го. Факапів ніби не було особливих. Але справа навіть не в гіпотетичній провині Петрашка. А в тому, ким його обіцяли замінити.
Нова, прекрасна і працьовита кандидатура на міністра економіки - талановитий Любченко. Настільки талановитий, що його примудрились в якийсь спосіб не люструвати як податківця часів Януковича і Сім'ї, а призначити до ДПС. Планам на кар'єрне зростання Любченка в жоден спосіб не заважають ні постійні скандали довкола нього (найпопулярніші - новенький Porshche його сина та втеча Любченка із місця ДТП в незадекларованій машині зі «скрученими» номерами) ні купа майна і нерухомості за практично пролетарського задекларованого доходу.
Мабуть, дійсно неймовірно талановитий і цінний кадр. Але, може, владі варто таки ще раз ретельно подумати - нахіба?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Уражено пункт управління окупантів: В Маріуполі пролунали вибухи над металургійним комбінатом ім. Ілліча

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:44

У п’ятницю, 19 квітня, в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли вибухи над металургійним комбінатом імені Ілліча. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України. Він зазначив, що загалом було чутно три вибу...