Зеленський зі щасливою посмішкою прирівнює тих, хто не носить маски, до естетів, котрим не подобається оздоблення ялинки, - політтехнолог Голобуцький

Знову "какая разница"?

"Зеленський однією реплікою делегітимізував карантин. Цитата з сьогоднішньої заяви шостого президента, буквально перші фрази: "Привіт усім: прихильникам капелюху на головній ялинці і захисникам зірки. Тим, хто носить маски - і ковід-атеїстам!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ще раз: президент 40-мільйонної держави, в котрій захворюваність на сьогодні становить майже 13 000 (за рівня тестування орієнтовно 68 000), в котрій бракує ліжок з киснем, ліків, лікарів, кисню і обладнання, зі щасливою посмішкою прирівнює тих, хто не носить маски, до естетів, котрим не подобається оздоблення ялинки.
Тобто, для Зеленського і всього Офісу президента це явища одного порядку: відмова захистити себе і інших від хвороби, наражання на реальну небезпеку співгромадян, сприяння поширенню пандемії - і естетичні капризи?
Знаєте, що зробив Зеленський цією короткою реплікою привітання? Повністю делегітимізував всі державні ініціативи щодо карантинних заходів, запровадження локдауну, покарання за відсутність маски і перекладання відповідальності за маски на клієнтах на ФОПів.
Бо ж носити маску чи не носити - це особистий вибір кожного, адже "ми всі такі різні". І на тлі таких заяв Зе-команді доведеться переконливо обґрунтовувати звернення до того ж ЄС щодо фінансової допомоги Україні на боротьбу з коронавірусом. І які аргументи вони знайдуть? "Не звертайте уваги"?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...