Зернова угода на межі зриву: Обстрілом порту Одеси Москва підставила себе не лише перед Туреччиною, але, що набагато гірше для неї, перед Китаєм та Індією

Путін сподівався знову всіх переграти, але знов все пішло не такТе що російська дипломатія голосно волає про 'біндєровскую провакацію' демонструє наскільки Москва налякана можливими наслідками власної колективної дурощі. Про імовірні ускладнення через удар по Одесі для недоімперії розмірковує Антон Геращенко.

'Путин как всегда обманул всех и самого себя.

И в этот раз он обманул не только Запад, но и своего союзника — Китай, в вопросе разблокировки экспорта украинского зерна.

Ни для кого не секрет, что вчерашние договоренности по разблокировке украинских портов, достигнутые в Стамбуле, есть результат давления на Путина со стороны Китая, Индии, Ирана, крупных арабских стран, у которых большие проблемы из-за 30-40% роста цен на зерно.

Многие задавали себе вопрос: а как это вообще возможно – безопасно грузить корабли, если русские продолжат ракетные обстрелы Одессы.

И вот сегодня утром по Одессе снова были выпущены 6 ракет!!!

4 ракеты были сбиты нашими ПВО, а две попали в район порта, одна из которых упала в около 150 метрах от крупнейшего зернохранилища компании «Бруклин – Киев».

Вот так вот РФ выполняет взятые на себя обязательства по безопасному экспорту украинского зерна!

Теперь уже не только Запад, но и Китай, и другие страны, на которые Путин рассчитывает как на партнеров по обходу санкционного давления, могут увидеть, что Путину доверять нельзя ни в чем, ни на грамм!'

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...