Згадайте мрії та приготуйтеся до несподіванок: Гороскоп на 19 лютого 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Що приготував новий день кожному знаку зодіаку? Дізнайтеся про це із докладного астрологічного прогнозу від екстрасенсів СТБ, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Овен

Ви легко впораєтеся навіть з найважчими робочими і навчальними завданнями. Вам вдасться зосередитися на важливих справах і відкласти другорядні, правильно розставити пріоритети. Поставтеся до завдань з усією серйозністю, і ви справите сприятливе враження на керівництво і ділових партнерів.

Телець

Ви можете зробити щось погане, навіть мимоволі: просто ситуація підкине вам нові факти, з якими доведеться рахуватися. Щоб це на весь день не вибило з колії, зірки радять бути готовими до отримання несподіваної інформації та необхідності проявити гнучкість у якомусь питанні.

Близнюки

Цей день обіцяє пройти досить спокійно, тільки спокій цей буде удаваним. Насправді вам просто захочеться на час відмахнутися від проблем, пов’язаних з фінансами або стосунками. Іноді така політика закривання очей буває корисною, ось тільки не треба забувати, що самі проблеми при цьому нікуди не зникають і вирішувати їх все-таки доведеться.

Рак

День позитивної енергії і спокійного відпочинку, вам час перевести дух. Щоб побудувати взаємини з коханою людиною, потрібно навчитися розуміти одне одного. Домогтися цього, звичайно, непросто, але терпіння, такт і ніжність стануть надійними помічниками в такій непростій справі.

Лев

Ви будете налаштовані завзято, як ніколи, і націлені лише на перемогу. Навіть якщо в якійсь справі зазнаєте краху, ви будете повторювати спроби знову і знову, поки не досягнете успіху. Час ухвалення рішень минув, вам треба діяти.

Діва

Зірки радять вам згадати про свої напівзабуті мрії. А може, ситуація сама нагадає про них. У кожному разі, вам варто зануритись у світ фантазій, у якому немає меж і можливо все.

Терези

Ви повинні бути готові до несподіваних поворотів. Втім, навіть якщо ви заздалегідь спланували цей день, не варто відмовлятися від намічених завдань і цілей. Ваші плани можуть змінитися, однак натомість ситуація відкриє перед вами нові можливості.

Скорпіон

Найкраще, що ви можете зробити у п’ятницю, це провести час зі своїми найближчими людьми – з батьками і з дітьми. Зірки радять влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад, організувати невелике свято, поїздку в планетарій або похід у кафе.

Стрілець

Цей день схиляє вас до пригод, причому бажано в теплій компанії близьких по духу людей. Якщо оточення саме не запропонує вам варіантів розважитися, в вас може прокинутися талант організатора, і ви швидко придумаєте, з ким, коли і куди можна піти.

Козеріг

День обіцяє бути вельми критичним. Вам, можливо, доведеться зіткнутися з недоброзичливцями і шахраями. Постарайтеся уникати нових знайомств, а також спробуйте проявити стриманість у спілкуванні зі знайомими і друзями.

Водолій

Ваша харизма допомагатиме вам і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Люди йтимуть за вами і віритимуть вам. Головне, не перегинати палицю і не зазнаватися: якщо навколишні побачать, що ви дивитеся на них зверху вниз, ваша перевага випарується як дим, перетворившись в непростимий недолік.

Риби

Ви підете до мети з використанням будь-яких можливих шляхів, у тому числі й обхідних. Якщо ваші справи йдуть за планом – чудово, якщо ж у них намітилося загальмування, краще вам проявити гнучкість і замість того, щоб стукати в зачинені двері, пошукати потаємні дверцята.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...