Згадала про "бездітних кошатниць, які керують США": Селена Гомес висміяла Трампа, який образив її подругу Тейлор Свіфт

Відома американська співачка та акторка Селена Гомес, яка раніше повідомила про своє безпліддя, просто зі сцени кінопремії "Еммі" висміяла кандидата у президенти США Дональда Трампа. Виконавиця "помстилася" політику, яки нещодавно образив її близьку подругу – артистку Тейлор Свіфт, зазначають Патріоти України.

В ніч на 16 вересня відгриміла церемонія вручення кінопремії "Еммі" у Лос-Анджелесі. Гомес вийшла на сцену разом з колегами по фільму "Вбивства в одній будівлі", аби нагородити першого переможця.

Як пише The Mirror, зірки вирішили розважити публіку та покепкувати один з одного. Зокрема, Мартін Шорт звернувся до Стіва Мартіна. Він сказав: "Дозвольте сказати, що для мене неймовірно велика честь працювати з кимось, хто має такий вигляд, ніби впав і не може встати". У відповідь на це Стів сказав: "І дозвольте мені розповісти, яка честь для мене працювати з людиною, яка має вигляд колишньої чемпіонки з тенісу серед жінок".

Після цих слів на сцену вийшла Селена, яка промовила: "І дозвольте мені сказати, яка це честь працювати з двома хлопцями, які дуже далекі від того, щоб бути бездітними кошатницями". Іронічною фразою вона потролила Трампа, згадавши грубе висловлювання про жінок, що не народжували.

До слова, під час інтерв'ю кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії Джеймс Девід Венс видав: "Зараз США керує купка бездітних кошатниць, які нещасні у власному житті і виборі, який вони зробили, тому вони хочуть зробити нещасною і решту країни".

Зневажливими словами республіканець намагався знизити довіру американців до кандидатки у президенти Камали Гарріс, яка не народжувала.

На додаток, жартівливою фразою Селена ще й підтримала подругу Свіфт. Попзірка, яку вважають найвідомішою у світі, публічно оголосила, що на виборах у США, вона голосуватиме за Гарріс. Тоді, до речі, свій допис виконавиця підписала так: "Тейлор Свіфт, бездітна жінка з кішками". Вона доповнила його світлиною зі своїм котом Бенджаміном Баттоном, чим також підколола Трампа.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...