Згадуючи "Петра Мальдівського" в передчутті "Вови Оманського": Мем "барига" був прищеплений Порошенку пропагандою країни-ворога, як і ряд інших дошкульних прізвіськ, - Макаров

Московські політтехнологи добре розбираються як прищепити українцям чергову "зраду". Чинному президенту, котрий радо шпиняв попередників російськими пропагандистськими кліше, варто було краще готуватись до таких викликів

Суспільство від початку московсько-української війни розділене по лінії «зрада-перемога». Щоправда зараз сторони помінялись місцями. Цей принцип розділення відчувається й в українському медійному просторі. Журналіст і телеведучий Юрій Макаров у великому інтерв’ю для «Главкома» висловив свою думку, стосовно попереднього голови держави, зазначають Патріоти України.

Макаров нагадав, що досить критично ставився до Петра Олексійовича. «При тому, що мені платформа Порошенка значно ближча, ніж платформа Володимира Олександровича. Але я не соромився і висловлювався з цього приводу», – пояснив журналіст.

«В мене є щотижнева колонка в «Тижні» і хочеш-не хочеш, але ти мусиш висловлюватися з актуальних питань. У зв’язку з цим я не переконаний, що у мене була хороша репутація на Банковій за попереднього президента. Принаймні скільки разів я б не телефонував прессекретареві, жодного разу не було так, щоб Свят (Цеголко – прес-секретар Петра Порошенка – «Главком») узяв слухавку. Так складалося», – зауважив Макаров.

Макаров зазначив, що тим не менше, до Петра Олексійовича ставиться нормально і вважає його нормальним політиком і президентом.

«Я переконаний, що мем «барига» був прищеплений йому пропагандою країни-ворога. У мене не було до останнього часу жодних сентиментів й до Володимира Олександровича. Щоб запідозрити мене в тому, що я відношусь до його шанувальників, треба мати дуже розвинену фантазію», – наголосив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...