Жадан вперше прокоментував розлучення, але питання про роман із Соловій йому відверто не сподобалися

Лідер гурту "Жадан і Собаки", музикант та письменник Сергій Жадан вперше публічно прокоментував своє розлучення з Іриною Куніциною після 15 років шлюбу. На початку повномасштабної війни Жадан відправив дружину та доньку з Харкова за кордон. Та під час розмови з Сонею Кошкіною на її YouTube-каналі зазначив, що у розлученні винні не фактори кілометрів, передають Патріоти України.

Музикант пояснив, що на їхнє рішення з екскоханою розійтися вплинула не відстань, а "трішки інша ситуація". Втім, яка саме, не уточнив. "В моїй ситуації у нас трішки інша ситуація була. Але якщо говорити в принципі, то справді, для багатьох із нас сьогодні є визначальним фактор кілометрів, фактор розірваності, фактор порушення усталеного способу життя. Це теж одна з великих проблем наших", - висловився Жадан.

Артист зазначив, що зараз дуже важливо підтримувати зв'язок з тими, хто для тебе справді важливий. "Дуже важливо в цій ситуації, попри якісь катаклізми намагатися підтримувати зв'язки поміж людьми, які тобі близькі, які тобі важливі. Сьогодні чітко розумієш, наскільки важить контакт, прив'язаність, тепло між людьми", - сказав Жадан.

Коли журналістка зазначила що наразі музикант перебуває у нових стосунках, натякаючи на його ймовірний роман зі співачкою Христиною Соловій, він відповів: "Давай ми не будемо торкатися мого особистого життя аж так глибоко".

Втім, ведуча додала, що окрім особистого, це ще й "крута творча колаборація": "Будь-яка творча колаборація – це круто", - уникнув відповіді співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...