"Жахлива каша з живих і вмираючих" - росіяни ниють через касетні боєприпаси", - Казанський

"Жорстокі українці продовжують підступно винищувати нещасних росіянчиків, які прийшли на її землі з цілями, які не можуть навіть сформулювати. Два місяці російські пропагандисти з кожної праски запевняли, що український контрнаступ не має жодного успіху і Україна нічогісінько не досягне. Але тепер окремі голоси, причому в ефірі російських федеральних каналів, визнають: ЗСУ невпинно просуваються вперед, а армія РФ зазнає колосальних втрат", - розповідає у своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, російські воєнкори та військові експерти все частіше говорять, що передані Україні західними союзниками касетні боєприпаси реально завдають російській армії величезної шкоди і змушують її зазнавати серйозних втрат. Вони розповідають про "кашу з живих та вмираючих в окопах", і ниють, що керівництво нічого не зробило для того, щоб заблокувати постачання цих боєприпасів. І тепер нещасним солдатикам доводиться вмирати на чужій землі, яку вони прийшли завоювати зі зброєю в руках".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...