"Жаль, что Хокинг не дожил": Росіяни заявили, що створили "безпілотну" Газель, керовану "силою думки" (відео)

У РФ заявили, що студенти Ульяновського державного технічного університету спільно з лабораторією Neiry створили «безпілотну» Газель, якою нібито можна керувати «силою думки». На підтвердження цього вони оприлюднили відео з випробуваннями свого «нейроінтерфейсу», передають Патріоти України.

Як стверджується, він «знімає показники електроенцефалограми (ЕЕГ) головного мозку» оператора, «відстежує рух голови і пульс», а також «аналізує рівень стресу, втоми і концентрації уваги». «Дані передають на комп’ютер, який уже керує газелькою — вона вміє прискорюватися, гальмувати і повертати колеса без фізичного впливу водія», — запевняють кремлівські пропагандисти.

Своєю чергою, користувачі соцмереж до всього цього поставилися вельми скептично, зазначаючи, що, найчастіше, створення «інноваційних технологій» у РФ або закінчуються нічим, або презентацією китайських товарів з AliExpress.

Ще більше сумнівів в успіху цього підприємства вселяє напис «bullsh*t», на тлі якого російські студенти розповідають про своє дітище.

Скриншот reddit.com

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадировці викрали жителя Бєлгородської області, але щось пішло не так

понеділок, 30 вересень 2024, 16:06

У Бєлгородській області кадировці захопили місцевого жителя, проте тому вдалося від них втекти, вистрибнувши на ходу з автомобіля. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передають Патріоти України. Як повідомляється, приводом для викрадення 37-річно...

Росія часто програє війни, і майже завжди через внутрішню дестабілізацію, - політолог

понеділок, 30 вересень 2024, 15:45

"Як росіяни програють війни. Минулого тижня Герхард Шредер, російська прокладка, ляпнув щось типу вчіть історію – Росія ніколи не програє. Він не перший, хто розносить внутрішньо російське дебільне побєдобєсіє по світу. У чому я згідний з цим покидьком...