Жданов поділився прогнозом, скільки винищувачів отримає Україна (відео)

Військовий експерт Олег Жданов прогнозує, що Україна отримає 40-60 бойових літаків, і, швидше за все, це будуть американські винищувачі F-16, передають Патріоти України.

"Це найпоширеніший літак. Він у наймасовішому виробництві за кількістю випущених машин і наявних на озброєнні... Найближчим часом США і союзники визначаться, хто скільки F-16 нам дадуть. Швидше за все, буде точно так само, як з танками: з миру по нитці, голому - сорочка, - зазначив експерт. - Ось ці 50-60 машин або 40-50 машин, які ми очікуємо, мабуть, зберуть з різних країн. Так ми отримаємо свій комплект. Хтось один не буде нести таке велике навантаження".

При цьому Жданов висловив упевненість, що Україні передадуть сучасні модифікації винищувача: "Я розумію, зараз скептики скажуть: вам дадуть мотлох, металобрухт. Ніф*га, панове хороші. Нам дадуть найостанніші модифікації. Тому що ніхто на Заході, і тим більше США не хочуть облажатися у плані поставок неякісного озброєння, щоб воно призвело до поразки нашої армії. Це у першу чергу буде поразка американської зброї. Як з Patriot. Говорили, що дадуть мотлох, а дали найсучасніші комплекси версії PAC-3, у протиракетному варіанті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.