Жданов пояснив, чому військові не підірвали залізничну гілку неподалік Волновахи

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому наші війська не розіб'ють розгалуження залізничних шляхів на станції "Комиш" неподалік Волновахи Донецької області, де гілка ділиться в напрямку Пологів і Мелітополя. Відповідаючи на питання підписника під час ефіру на своєму каналі в YouTube, Жданов зазначив, що цьому може бути кілька причин, передають Патріоти України.

"Дуже важко відповісти за Генеральний штаб, не будучи його співробітником на даний момент. Я думаю, що якби була необхідність або можливість розбомбити цю станцію "Комиш", де відбувається розвилка цих шляхів, то, напевно, це було б уже зроблено. Раз це не робиться, тут може бути кілька причин. Може, немає засобів ураження, може, немає можливості підкотити HIMARS до лінії фронту, щоб він дістав по цій станції", – вважає експерт.

Крім того, за словами Жданова, можливо, Генеральний штаб не бачить в цьому доцільності. "Можливо, в іншому якомусь місці ця гілка перебита, тому російські війська можуть особливо нею не користуватися. До речі, швидше за все і не користуються, тому що на сьогоднішній день ми спостерігаємо дуже багато автомобільних колон, які заходять через Маріуполь на Бердянськ і Мелітополь. Не залізницею, а саме колоною – автомобільною колоною. Це про що говорить? Значить, гілка залізнична не працює або працює не в повну силу", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...