Жданов припустив, чи примушуватимуть Україну до перемовин за результатами контрнаступу

Нерідко лунають версії про те, що наші партнери негласно визначили нам час до нового року - які території звільнимо, ті й залишиться за нами, а далі нас примушуватимуть сісти за стіл переговорів. Навряд чи так станеться, бо тоді наші партнери програють у цій війні. Про це на своєму Youtube-каналі сказав військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Захід поставив на перемогу України

На думку військового експерта, до нового року визначено максимальний час – те, що за цю кампанію, у цей контрнаступ, ми зможемо відвоювати. Були розмови, що якщо цей контрнаступ не виконає повністю завдання, ми не вийдемо на межі 1991 року. Отже, буде другий контрнаступ, можливо і третій.

"Те, що наші партнери регулюють хід воєнних дій – тут я не маю сумніву. Але що вони не зупинятимуться на півдорозі – тут у мене впевненості більше", – констатував Жданов.

Раніше союзники чекали, продовжує він, що Київ впаде за три дні, і готові були проковтнути цю путінську витівку. "Але коли ми чинили опір і довели, що ми здатні відстояти свою незалежність і суверенітет, вони зробили ставку на це, на нашу перемогу", – підсумував Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...