Жданов розповів, чому окупанти не змінюють порядок масованих ракетних ударів

Військовий експерт Олег Жданов пояснив логіку російських масованих ракетних атак, сказавши, що окупанти "хочуть чолом пробити стіну, і не дивлячись на те, що боляче, вони продовжують бити". Про це він розповів у своєму відеоблозі, відповідаючи на запитання підписників, передають Патріоти України.

Так, один з підписників поставив Жданову запитання щодо порядку масованих російських атак. Користувач написав, що Росія атакує Україну спершу дронами і кількома ракетами, щоб перевантажити українську ППО, а потім випускає велику кількість ракет. Але ж безпілотники захисники збивають не ракетами ППО. То що ж це дає окупантам?

"Ви все правильно розумієте. Логіка така: вони хочуть чолом пробити стіну, і не дивлячись на те, що боляче, вони продовжують бити. Вони не вміють по-іншому. Це от до питання про те, чи можуть вони вчитися бути гнучкими на рівні стратегії, на рівні оперативного мистецтва – про жодну навченість, гнучкість військового керівництва Росії не може йтися. Тому вони продовжують робити так, як вони вміють", – пояснив військовий експерт.

"Для нас це дуже добре. Ми вчимося, проявляємо максимальну гнучкість, тому зустрічаємо у всеозброєнні навіть масовані нальоти російських ракет", – зауважив Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...