Жданов розповів, чи існує загроза наступу РФ з боку Брянської та Курської областей

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував, чи є скупчення російських військ на території Курської і Брянської областей і чи є загроза вторгнення з цих напрямків. Про це він сказав у своєму youtube-каналі, передають Патріоти України.

За словами Жданова, на напрямку росіяни не стягують війська, але постійно тримають певний контингент. "Ми за ними слідкуємо. Є дві (російські. – Ред.) БТГР, які рухаються вздовж кордону і ведуть вогонь по нашій території. Скупчення чи формування ударних угруповань або підтягування резервів наша розвідка не спостерігає. Там триває постійне переміщення військ: з Росії до Білорусі і навпаки. Але в самих цих областях ударних угруповань немає", – зазначив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...