Жданов розповів, чи могла б Росія перемогти, атакуючи ракетами лише війська та військові об'єкти

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що Росія не здобула б перемоги, атакуючи ракетами лише війська та військові об'єкти України. Про це він розповів на своєму Youtube-каналі, передають Патріоти України.

"Не можна сказати категорично так чи ні. Але думаю, що навряд чи Росія мала б шанс на перемогу, тому що ракетне озброєння розраховане на поразку групових цілей – для того, щоб завдати шкоди військам, треба завдавати ракетних ударів по великим скупченням військ, припустимо, в оперативних районах очікування, коли там збираються кілька батальйонів чи бригад з технікою, озброєнням. Ракетні війська призначені саме для масштабних ударів по ключових об'єктах, як інфраструктури, так і ключових військових об'єктів – командний пункт армії, або командний пункт дивізії, ось там потрібен груповий ракетний удар. Має бути дві-три ракети для того, щоб вивести командний пункт з ладу", - пояснив він.

За словами Жданова, відсутність ударів Росії по інфраструктурі давала б можливість безперебійно забезпечувати фронт. Логістика б працювала, не було б перебоїв із рухом поїздів.

"Сьогодні вже немає сенсу завдавати масованих ракетних ударів по території України, тому що наша система ППО справляється з більшою частиною ракет. У зв'язку з цим росіяни розроблятимуть нові маршрути польоту крилатих ракет, щоб обдурити нашу систему ППО. Ракетні удари в майбутньому можуть перейти до одиночних та групових, але не масованих", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...