Жданов розповів, чи можуть іранські дрони-камікадзе долетіти до Києва

Іранські дрони-камікадзе, які РФ почала запускати з території Білорусі, можуть долетіти до Києва. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі програми "Аргумент", передають Патріоти України.

Він засумнівався в заявленій Іраном дальності польотів дронів на 2 тисячі кілометрів через кількість палива. Жданов згадав нічну атаку дронами Білої Церкви.

"Географічно Біла Церква південніше Києва, тобто вони його просто пролетіли. Там досить велике військове містечко, тому воно могло стати ціллю, або може бути вони спеціально показали, що в змозі пролітати повз Київ. Не факт, що наступного разу вони не спробують завернути в бік Києва", - сказав експерт.

Жданов спрогнозував, як може відповісти наше ППО. "Перший удар у них виходить раптовим і частину цих дронів ми пропускаємо. Думаю, другий вогневий наліт вже ППО буде працювати і Білій Церкві, і в інших містах", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....