Жданов розповів, де Росія зараз бере озброєння для своїх військ

Влітку російські окупанти для війни проти України витягували техніку із пунктів постійної дислокації – із частин. А зараз вони знімають радянську техніку та озброєння зі складів тривалого зберігання. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі 9 січня, передають Патріоти України.

"Зараз вони (російські військові – ред.) конкретно пішли в історію, пішли на склади тривалого зберігання. І сьогодні ми спостерігаємо, що вони везуть техніку, яка знята з тривалого зберігання. Машини, танки, бронетранспортери, яким 30 років і більше, радянського випуску Техніка, яка стояла на тривалому зберіганні Ось що вони везуть на сьогоднішній день І про це постійно йдеться, що на ешелонах стоять танки Т-80, Т-72А - це єдина була невелика модернізація в Радянському Союзі ще, то є – розумієте, скільки років цим танкам.Везуть "Урали", везуть КРАЗи 225-ті, які стоять на зберіганні. Радянський союз дуже багато їх ставив. КРАЗ - найкращим тягачем тоді був і найкращою машиною в плані прохідності для військ. Ось це вони й везуть сьогодні на передову", – розповів Жданов.

Нагадаємо, генерал-лейтенант, начальник штабу - заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк повідомив, що військово-промисловий комплекс РФ не має достатніх спроможностей, щоб провести розконсервацію озброєння та військової техніки. Тому противник стягує свій металобрухт на білоруському напрямку. За даними Генштабу ЗСУ, значна кількість озброєння та військової техніки, що прибуває до Білорусі з РФ для навчання особового складу противника, знята з довготривалого зберігання. Для її відновлення потрібен час, а також значні сили й засоби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...