Жданов розповів, як можна використати дрони Shahed проти Росії

Завдяки отриманим антидронним системам українська сторона може почати використовувати запущені Російською Федерацією іранські дрони-камікадзе Shahed проти самої РФ. Є можливість перепрограмувати ворожі дрони і направити їх спочатку по ворожих військах, які знаходяться на нашій території. Про це розповів полковник запасу Збройних сил України - військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Так, дійсно у нас з'явилися антидронні системи... там комплекс йде - у цьому комплексі є радіолокаційні станції, станції радіоелектронної боротьби і... квадрики", - сказав він.

Експерт додав, що РЛС засікає ворожі дрони, станція РЕБ може придушити і змусити безпілотники приземлитися чи впасти на землю. Жданов зазначив, що при цьому є ризик того, що Shahed вибухне.

"...Можливість перепрограмувати (іранські дрони - Ред.), думаю, звичайно, ж є. І чи будемо ми їх перепрограмувати? Звичайно... Полетять вони у бік Російської Федерації? Цілком можливо. Ну, в першу чергу, я думаю, вони полетять по території України для того, щоб громити окупаційні російські війська...", - сказав офіцер запасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...