Жданов розповів, як саме росіяни готуються до ракетних обстрілів України

Росія накопичує ракети перед тим як завдати чергових цинічних обстрілів по українських містах. Загалом підготовка до масованого ракетного удару є складним процесом. Найпростішим етапом є доставлення ракет зі складу на аеродром, де вони будуть застосовуватися. Про це у своєму стрімі розповів військовий експерт Олег Жданов, інформують Патріоти України.

Як проходить процес підготовки до масованої ракетної атаки

Так, спочатку ракети звозять до спеціального арсеналу, що розташований на авіабазі. А далі вони мають пройти технічне обслуговування, тобто процес зняття зі зберігання та приведення до стану бойової готовності.

"Після завершення технічного обслуговування ці ракети проходять обов'язкове тестування й лише коли всі тести видадуть готовність цієї ракети – вона буде визнана придатною до бойового застосування. Після цього на неї встановлюються замки й вона підвішується на літак", – повідомив Жданов.

За його словами, після підвішування ракети на літак необхідно провести низку тестів, щоб бортові системи управління вогнем розпізнали її, під'єдналися та були готові нею керувати. До речі, після проходження всіх тестів ракетою і визнання її технічно справною та готовою до застосування – в неї закладаються координати цілі та маршрут її руху.

Після того, як ракета підвішена на літак, а бортова система управління вогнем та озброєнням розпізнала її – пілот у себе на табло бачить цю ракету та закладені координати цілі. Тоді він отримує бойове завдання до району пуску ракет.

"Пілот підіймається в повітря, виходить у цей район, займає ешелон за висотою, стає на певний курс і тільки зайшовши в той район, з якого має пустити ракету, він здійснює пуск – скидання цієї ракети", – пояснив військовий експерт.

А далі літак йде на другий захід. Пілот прилітає на базу й знову починається технічне обслуговування літака, перевірка його систем управління вогнем і підготовка наступної партії ракет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....