Жертва штучної "краси": Модель півроку не могла сидіти через збільшення сідниць (фото, відео)

25-річна індійська модель і блогерка Шилпа Сетхі зробила операцію зі збільшення сідниць, через що півроку не могла сидіти. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Повідомляється, що дівчина витратила близько 10 тисяч доларів на операцію, проте після першої процедури у неї почалися ускладнення й сильні болі в тілі: модель пів року не могла сидіти.

За словами Сетхі, вона стала жертвою обману клініки. Як з'ясувалося, керівництво просило людей писати позитивні відгуки про процедури за подарунки. Крім того, як дізналася Шилпа, рік тому після операції в цій клініці померла 28-річна пацієнтка.

У результаті моделі довелося витратити ще 60 тисяч доларів, щоб виправити помилки. Вона перенесла ще три болючі процедури, після яких змогла нарешті повернутися до звичайного життя.

Втім, Сетхі не шкодує про те, що зважилася на операцію. За її словами, завдяки своїй новій фігурі вона змогла не тільки окупити всі витрати, але навіть заробити на операцію зі збільшення грудей.

Зараз в Instagram за моделлю стежить понад мільйон користувачів, з якими Сетхі регулярно ділиться пікантними фото.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...