"Жертвопринесення росіян діду Морозу буде перевиповнене на багато років вперед - тягати їх мішками не перетягати... Чорними", - Олена Кудренко

"За легендами, злий дух "дєд Мороз" приймав жертвопринесення та крав дітей, несучи їх у мішку. Але цього року він звернув увагу на те, що є "рибка повкуснєє", і її дуже багато, і їй холодно. В неї є якісь диряві шкарпетки, а в декого навіть довоєнні портянки. Зате спальників немає, і палаток. І з зимовим одягом не у всіх все добре. А коли ЗСУ поженуть цю біомасу по полю, то біомаса буде змушена рити нові окопи, якщо встигне - а зимою в мороз їх не пориєш. Отже, "бєрі - нє хочу", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Дєдушка" лише посміхався з пропагандистських сподівань, що ось прийде "гєнєрал Мороз" і заморозить усі ЗСУ, і вже тоді непереможна російська армія як піде в наступ, як дійде до Польщі, як покаже всьому світу... Бо це була така стратегія в самого путіна: віддати Херсон, і Київщину, і Харківщину, і побігти звідти швидше, ніж собаки українських фермерів - а потім набрати ще півмільйона чмобиків та по морозу дійти до Європи.
Вони дійсно на це сподівались, там, у теплих телестудіях. Але "дєдушка" з мішком ходив не вперше, і навіть далі "ма-а-сковской кольцєвой", а тому знав і бачив більше за пропагандистів.
Бачив, що Юрка з Воронєжа недобачає на одне око - а його записали снайпером. І бачив, що Славка з Пскова без водяри двох днів не витримує. А Женька, що з плоскостопістю, здатен до зради "Отєчества". Отже така собі армія. Жертвопринесення буде перевиповнене на багато років вперед - тягати їх мішками не перетягати... Чорними".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по багатоповерхівці у Харкові: Як зараз виглядає пошкоджений будинок у центрі міста (фото)

вівторок, 14 травень 2024, 19:30

У мережі показали багатоповерховий будинок у центрі Харкова, по якому вдарила Росія 14 травня. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на повідомлення у мережі. Російські окупанти здійснили кілька обстрілів по центру міста близько 16.00. Удар...

Влада Харкова має розробити план укріплення міста, а не відновлення, - депутатка облради

вівторок, 14 травень 2024, 14:02

Депутатка Харківської обласної ради Галина Куц вважає, що Харків під час війни має переорієнтуватись на стратегію укріплення, а не відновлення, передають Патріоти України. "Влада Харкова вже давно має переорієнтуватись у напрямку стратегії укріплення м...