Жінка дізналась, що її померлий чоловік вночі повернувся до рідного дому. Примару прибульця з того світу зафіксувала камера відеоспостереження (фото, відео)

Жінка з Техасу стверджує, що змогла зняти на відео привид свого покійного чоловіка. Він нібито прийшов під ганок рідного будинку. Про це пише видання The Mirror, передають Патріоти України.

За словами журналістів, Емілі Снайдер поділилася у Facebook відео з нібито привидом чоловіка, який помер ще 18 серпня 2021 року.

Уже 17 серпня 2022 року дівчина розповіла, що отримала сигнал про рух із камер спостереження. На кадрах можна побачити якусь зернисту фігуру, яка швидко зникає.

"Знаючи, який вигляд має Джеремі, ми були вражені схожістю. Це просто сприйняття, викликане горем? Я розриваюся між відчайдушним бажанням вірити, що він все ще десь існує, але також і спробою пояснити це раціонально", — зазначила жінка.

Вона також поділилася фотографією свого чоловіка. На фото можна побачити, що в нього також були виражені вуха і довга борода.

Померлий чоловік Емілі

Журналісти зазначили, що думки користувачів мережі розділилися. Одні дійсно вважають, що неточний образ схожий на покійного чоловіка. Інші налаштовані більш скептично.

Раніше повідомлялося, що в пекарні Greggs оселився привид жінки. Дивні випадки почали фіксувати багато років тому — тут може сам увімкнутися чайник і час від часу можна почути моторошні звуки. Один зі співробітників вважає привид колишньою мешканкою будинку, де розташована пекарня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жінка дізналась, що її померлий чоловік вночі повернувся до рідного дому. Примару прибульця з того світу зафіксувала камера відеоспостереження (фото, відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 9:32

Жінка з Техасу стверджує, що змогла зняти на відео привид свого покійного чоловіка. Він нібито прийшов під ганок рідного будинку. Про це пише видання The Mirror, передають Патріоти України. . За словами журналістів, Емілі Снайдер поділилася у Facebook...

Нові стандарти моралі високодуховних окупантів: Дрон зняв, як двоє покидьків Путіна відрубають руку своєму свіжовбитому товаришу (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:40

Огидну поведінку загарбників зафіксував розвідувальнийй дрон 12-ї бригади НГУ "Азов", зазначають Патріоти України. Для того, щоб пограбувати покійника за допомогою відбитка пальця для розблокування телефону не треба такий великий шмат його плоті, так с...