Жінка придумала спосіб прибирати важкодоступні місця і змінила життя людей, - лайфхак

Вона придумала насадку для пилосмока для прибирання в недоступних для звичайних насадок місцях.

Користувачка Facebook знайшла спосіб очищати важкодоступні місця за допомогою пилососа. Своєю знахідкою вона поділилася в групі Mums Who Clean ( «Мами, які прибирають»). У коментарях люди багато зізналися, що вона змінила їх життя, передають Патріоти України.

Жінка запропонувала взяти кілька пластикових трубочок, зв'язати їх гумкою і використовувати замість насадки для пилососа. Вона зазначила, що зв'язка трубочок повинна бути досить великого діаметру, щоб не провалюватися в пилосос.
За словами користувачок Facebook, за допомогою такого пристосування можна прибирати в недоступних для звичайних насадок місцях. Ще одним плюсом цієї ідеї вона вважала те, що дрібні предмети на зразок монет не будуть випадково засмоктуватися пилососом.
У коментарях багато подякували жінці за ідею і зізналися, що вона змінила їх життя.
«Це вирішить всі мої проблеми!» - написала одна з користувачок.
"Це чудово. Не можу повірити, що виробники пилососів досі не придумали нічого подібного ».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...