Жінка сама "коваль" своєї краси: "Міс Україна Всесвіт" Неплях показала своє оголене тіло до карколомного схуднення

"Міс Україна Всесвіт" Неплях

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях похизувалася приголомшливим результатом схуднення за пів року.

У своєму Instagram знаменитість поділилася, що ще у квітні її вага становила 71 кг. Як говорить Неплях, вона собі подобалася у тій вазі. Однак Анна взялася худнути, адже в неї виникли проблеми зі здоров'ям, яких вона хотіла позбутися.

"Знаєте в чому різниця? Обидві жінки впевнені у собі, люблять себе, фінансово незалежні, мають увагу чоловіків, і займаються улюбленою справою…Тут моя вага 71 кг. Це не про те, що в будь-якій вазі добре. Не добре, бо у мене з'явилася протрузія у попереку, яку я заліковувала два місяці. Тиск постійно скаче. Надмірне вживання алкоголю. Харчуюся я правильно, без обмежень, але з тим, що я не люблю жирне, смажене і мучне", - поділилася знаменитість.

Неплях розповіла, що схуднути їй допомогла відмова від алкоголю. Також Анна попрацювала над своїм ментальним здоров'ям.

"Повністю позбулася залежності від алкоголю. Алкоголь – передчасне старіння та надмірний цукор. Ментальний стан. Я ніколи так не відчувала безпеку і довіру до Всесвіту, як зараз. Зараз я даю собі прожити всі емоції, не бути 24/7 сильною, проговорюю свої страхи. Я більше не захищаюся і не обороняюся. Жодних фантастичних обмежень. Якщо я чогось дуже хочу – з'їм. Але зараз я обираю їжу, що піклується про мене і мою молодість і здоров'я. Я не вживаю вуглеводи. Сиджу на кето. Не жорстко, але моїм вибором є не вживати глютен, цукор і інші вуглеводи", - поділилася знаменитість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...