"Жінка тут - трофей": Журналістка розповіла, що не так із рекламою Третьої штурмової (фото)

Нова реклама, яку поширила "Третя штурмова бригада" в рамках популяризації рекрутингу, натрапила на критику. Про це йдеться на сторінці журналістки Ярослави Кравченко у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначається, предметом обговорення стали білборди з підписом "Я люблю Третю штурмову", де жінки - цивільні, а чоловіки - військові.

За словами Кравченко, на зображеннях зроблено акцент саме на "лоліточність і доступність образу жінки". Вона припустила, що це може бути креативний хід - зробити паралель з одразу кількома фільмами-бойовиками.

"Є версія, що задум був створити омаж на різні фільми, в тому числі на "Леона". Не кожен - зчитується, тож чи працює ефективно ця ідея? Ну…ні", - вважає Ярослава.

Також зауважила, що реклама розрахована не на жінок та посилення їх мобілізації. "Жінка тут якщо і не обʼєкт, то не в формі (візуал на колінах), тобто одразу не на рівних. Жінка тут скоріше - трофей. Ну і перевірочне: уявляємо, що на мотоциклі замість дівчини сидить чоловік в цій же позі, або що замість дівчини на колінах у дівчини/або чоловіка в формі лежить чоловік в майці, по цивілці. Враження. Чи працює третя штурмова комунікаційно для рекрутингу краще, ніж це робить офіційна комунікація по мобілізації - факт! Чи завжди ця комунікація коректна? Хочу почути і ваші думки?", - звернулась журналістка до підписників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Яку площу утримує Україна в Курській області, ситуація з наступом в Донецькій області... - Злий Одесит

субота, 12 жовтень 2024, 22:38

Сьогодні 12 жовтня. . Триває 962 доба оборони України проти російської навали. . Відповів на 10 найцікавіших питань глядачів. . Чому окупанти швидко відновлюють свої ресурси? Які можуть бути прогнози війни у 2025 році? Біля Селидового розгортається ...

"Будуть просочуватися малими групами": Російські пропагандисти завели мову про можливий наступ ЗСУ на Брянську область

субота, 12 жовтень 2024, 22:05

Українські війська буцімто можуть спробувати влаштувати прорив у Брянській області. Про це пише російський пропагандистський ресурс Readovka, передають Патріоти України. Ворожі ЗМІ активно просувають наратив, що Україна збирається атакувати Брянську об...