Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не скажу, що місце було знаковим, але сама вежа – так. Її видно практично з будь-якої точки міста, її вважали найвищою спорудою Ха. Схожа на ракету, яку ось-ось запустять у космос. Пам'ятаю її з дитинства.

Орки скидали на неї снаряди з винищувача ще в березні 2022-го, відтоді її вважали несправною, але опори тоді вціліли. Тепер "добили". Було гучно. Уявляю, як радітимуть кремлівські лицедії у вечірніх ефірах, повідомляючи світ про своє чергове "досягнення". Бридко.

Технічно, пишуть експерти, нічого страшного не сталося. Так, будуть перебої з ТБ-мовленням, але будьмо чесними – більшість із нас давно черпає інформацію з Telegram або YouTube-каналів. Це радше емоційний тиск на харків'ян.

Що, загалом, окрім посмішки, уже нічого не викликає. Кого ви хочете налякати? Нас, які живуть по 12 годин на добу без електроенергії й 24 – під "загрозою ракетного удару"? У мене в чатику будинку люди обмінюються посиланнями на всілякі гаджети, які рятують життя рибкам, коли подавання повітря в акваріум припиняється.

Так, у місті великі проблеми з енергетикою. Але всі магазинчики, аптеки й навіть салони краси виносять на вулицю генератори й разом із ними пристрої для заряджання. Біля кожного такого генератора рояться підлітки з планшетами, у них заняття. Онлайн – школа чи інститут.

У п'ятницю виходила з псом, хлопчик у мене під під'їздом відповідав на запитання вчителя з хімії. Щось кричав про валентність натрію. Кричав тому, що генератор, зараза, торохкотить дуже гучно. Усміхнулася.

Клянуся, жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу херню з кремлівських методичок. Ні в чергах, ні на заправках, ні на собачому вигулі. Кожен ракетний удар об'єднує нас. Ми стаємо більш дружними, згуртованими.

У міських пабліках іронічно пишуть про вимкнення електроенергії: "Свєта пішла" або "Свєта прийшла". Напевно, нащадки довго розбиратимуться в тому, хто така ця мандрівна Свєта.

Нас уже ніяк не можна зламати. Неможливо.

Телевежа. Ці кадри мені болять, так. Ми з татом у дитинстві часто ходили "в подорожі". Прогулянки пішки з району в район. Вежа була орієнтиром. Тато командував "на захід від вежі" або "на північ".

Мені дуже бракує тата. Його забрала війна. Моє місто знищують щодня. Але, окрім втоми й ненависті до ворога, я не відчуваю нічого. Ні-чо-го. Марно стараєтеся".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...