"Жодних приводів для паніки немає": Z-пропагандист відзвітував про "перехоплення" ракет ЗСУ на фоні знищеної ними цілі (відео)

У соцмережах висміяли кремлівських пропагандистів, які продовжують розхвалювати систему протиповітряної оборони РФ, незважаючи на регулярні удари ракет і безпілотників по її стратегічних об'єктах, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, користувачі звернули увагу на сюжет одного з федеральних каналів, кореспондент якого запевняв своїх глядачів, що всі ракети, запущені ЗСУ по Бєлгородській області, були нібито успішно знищені. «Усі атаки відбила наша система ППО», — запевняв z-пропагандист.

При цьому те, що про «перехоплення» українських ракет він звітував на тлі знищеного ними ангара, росіянина анітрохи не збентежило.

Нагадаємо, що днями Україна почала завдавати ракетних ударів по військових і стратегічних об'єктах у районі Бєлгорода, як основної бази російських військ, що беруть участь у новому наступі на Харківську область. Це стало можливим завдяки рішенню США та інших країн Заходу дати добро на застосування своєї зброї безпосередньо по території РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...