Журналісти підрахували, скільки заробляє співачка Соломія Опришко, яка була відома як Klavdia Petrivna

Українська співачка Соломія Опришко, яка донедавна приховувала своє обличчя й була відомою як Klavdia Petrivna, за два сольні концерти в київському Палаці спорту наприкінці серпня могла заробити приблизно 10,5 млн грн без урахування сплати податків. Таку суму озвучила редакція українського Forbes, передають Патріоти України.

Два сольні концерти співачки в Палаці спорту зібрали 16 тис. глядачів. За словами співзасновника компанії Concert.ua Дмитра Феліксова, концерти артистки відвідало приблизно 16 тис. людей. Найдешевший квиток на концерт артистки коштував 499 грн, а найдорожчий – 7499 грн. Обидва концерти є результатом співпраці Concert.ua з командою виконавиці, лейблом Nebo Music.

За словами Феліксова, команда ще підраховує витрати і припускає, що не отримає "значного доходу" або не отримає його зовсім. Він наголосив, що це пов'язано зі "значними інвестиціями в підготовку, технічну частину й костюми".

Як зазначає "ВВС News Україна", продюсерка співачки Катерина Шевченко розповідала, що прослуховування пісень Klavdia Petrivna на різних платформах дає "десятки тисяч доларів за квартал".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генпрокурор Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а після цього купив віллу у Франції - ЗМІ

середа, 4 вересень 2024, 22:05

Генеральний прокурор України у 2005 році (за даними ЗМІ, йдеться про Святослава Піскуна) міг за винагороду випустити з-під варти олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрювали в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка. Про це йдеться в у...

Багато кому знайома постать: Bloomberg дізнався, хто може очолити МЗС замість Кулеби

середа, 4 вересень 2024, 21:54

Новим очільником Міністерства закордонних справ України замість Дмитра Кулеби, який написав заяву про відставку, може стати чинний заступник глави цього ж відомства Андрій Сибіга. Про це пише агенція Bloomberg, посилаючись на джерело, наближене до кома...