Жили в будинку для прислуги: Сергій Бабкін зізнався, чи отримує його родина соцвиплати у Німеччині

Український співак Сергій Бабкін чесно розповів, чи отримує його родина виплати для біженців. Артист, разом з дружиною та дітьми, виїхав з України влітку 2022 року. Під час інтерв'ю Бабкіна спитали, де він нині мешкає. Раніше його родина жила у німецької родини, яка впустила їх в будинок для прислуги. Проте згодом їм довелося шукати нове житло, передають Патріоти України.

За словами Бабкіна, нині вони живуть в іншому будинку, у передмісті Мюнхена. Соціальні виплати, як стверджує артист, він та його родина вже не отримують. "Десь з вересня не виплачують. Ми приблизно через пів року перестали відповідати вимогам цієї програми тимчасового захисту. Я весь час гастролюю, а за правилами ми маємо знаходитися в Німеччині", - розповів співак.

Також Бабкін зазначив, що він та його дружина втратили можливість отримувати соцвиплати, тому що на їхні рахунки "заходили" прибутки з концертів. Ці гроші вони, як говорить артист, майже повністю перераховують на благодійність. Втім, соцвиплати вони отримувати не можуть.

Артист розповів, що його діти (двоє синів та донька від Сніжани Бабкіної) навчаються у місцевій німецькій школі. Сам співак їздить до України з концертами, проте брати з собою дітей не наважується.

"Під час благодійних турів у нас кожного дня переїзд з місця на місце, буває, що це відстані по 750 кілометрів. Це важко навіть дорослим, а для дитини це дуже велике навантаження і стрес. Якщо привезти і залишити їх у Харкові, поки ми граємо концерти в інших містах, то це вже суцільний стрес для мене. Бо думками і серцем я весь час буду з ними. Це ж найдорожче, що в мене є, наражати їх на небезпеку я не можу", - пояснив Бабкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...