Жителя Севастополя покарали за нецензурний коментар про крейсер "Москва"

Створений російськими окупантами Ленінський районний суд Севастополя оштрафував жителя міста за коментар у соцмережі про загибель флагмана Чорноморського флоту РФ, крейсера "Москва", передають Патріоти України.

Коментар було залишено в одній із груп забороненої в Україні російської соціальної мережі "ВКонтакте" ще у квітні 2022 року. "Публічний текст, що містить нецензурну лайку, а також формулювання "дно россеянское", залишався на сторінці спільноти щонайменше до листопада 2023 року і був зафіксований в акті огляду інтернет-ресурсу", - зазначає видання.

За підсумками розгляду справи російський суд оштрафував автора повідомлення на 30 тисяч рублів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...