Жителів Луганщини у соцмережах попереджають про "продаж у рабство" (фото)

Вирушаючи на заробітки до РФ, ризикують потрапити в рабство. Одна з точок - теплиці в Краснодарському краї.

"Жителі тимчасово непідконтрольної Україні Луганщини, вирушаючи на заробітки до РФ, ризикують потрапити в рабство, - повідомляє телеграм-канал, що висвітлює життя в ОРДЛО, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу.

Пострадавшие, которые попали в капкан, рассказывают подробности, которые помогут спастись от плена другим людям.

Мужчина на фото, как утверждают участники событий, является поставщиком рабов для сельскохозяйственных работ в РФ. Одна из точек — теплицы в Краснодарском крае. Имя одного из работодателей, который использовал «рабсилу» из ОРЛО — Иван Боблак.

«Так же вербовщик поставляет рабочих и китайцам, и за каждого нанятого получает 20 000 рублей. Вербовщик представляется Евгением, проживает в Лотиково Славяносербского района (по другим данным — в Красном Луче),» — рассказывает пострадавший.

У Евгения есть подельница — сожительница по имени (или прозвищу) Стелла, проживает в Перевальске. Евгений действует посредством работы колл-центров — люди звонят по указанным номерам, получают предложение о с/хозяйственных работах за приличные деньги (по меркам обнищавшего ОРЛО). И оказываются в унизительном, опасном и бесправном положении рабов на плантациях. Будьте осторожны!, предупреждает мужчина.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:28

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...