Життя до..: Як у юності виглядали "зіркові" тренери "Голосу країни" (фото)

Щонеділі багато телеглядачів в очікуванні нових ефірів вокального шоу "Голос країни-11" на каналі "1+1". І щороку крісла головних тренерів проєкту займають топові виконавці, які до своєї мрії – стати артистом – йшли дуже довго і наполегливо.

Який вигляд мали в юності головні судді "Голос країни" Кароль, Дорофєєва, Винник та MONATIK ще до своєї популярності, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

  • Тіна Кароль

Займатися музикою майбутня артистка почала ще з юних років: вона вчилася в музичній школі, а пізніше вступила до Київського вищого музичного училища. Популярність до Кароль прийшла після тріумфу на "Новій хвилі" 2005 року: зірка посіла друге місце в конкурсі й отримала приз від Алли Пугачової – 50 тисяч доларів.

Уже сім років Тіна є тренером у вокальних проєктах телеканалу 1+1 "Голос. Діти" і "Голос країни".

  • Надя Дорофєєва

У ранньому віці батьки Дорофєєвої помітили зачатки талантів і віддали майбутню зірку одночасно в танцювальну студію і музичну школу. У 12 років Надя почала вигравати конкурси в галузі музики і танців. 2005 року виконавиця стала солісткою дівочого гурту "М. Ч. С.". За два роки вона покинула колектив і почала сольну кар'єру. Трохи пізніше артистка стала співати в дуеті "Время и Стекло".

Дорофєєва вже чотири роки є тренером вокальних шоу, зокрема "Голос. Діти".

  • Олег Винник

Музикою майбутній артист почав захоплюватися ще в шкільному віці. У студентські роки Винник грав на гітарі в місцевому колективі. У 21 рік Олег був солістом Черкаського заслуженого українського народного хору ім. Т.Г. Шевченка і працював гувернером для двох хлопчиків. Пізніше майбутня зірка вирішив виїхати до Німеччини. Там він почав виступати у відомих театрах на сценах країн Західної Європи. 2011 року Винник повернувся на Україну вже як співак.

Для Винника суддівство у вокальному шоу "Голос країни" стане дебютним досвідом у його біографії.

  • Дмитро Монатік

Кар'єра артиста почалася зовсім не з музики, а з танців. У восьмому класі майбутній артист побачив у центрі Луцька мінішоу місцевих фанатів брейк-дансу та зрозумів, що хоче пов'язати своє життя саме з цим видом творчості. Він став учасником танцювального колективу DBS Crew, з яким часто гастролював.

Справжню славу Монатік отримав на різних талант-шоу. Пізніше майбутню зірку помітила Наталія Могилевська, яка запросила його танцювати у своєму балеті. Тоді ж він створює свою групу Monatique. 2011-го знаменитість випустив свій перший кліп "ТайУлетаю", який зняв на телефон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...