Життя з ними буде нелегким: Астрологи назвали 5 найбільш жадібних чоловіків за знаком Зодіаку

Зірки допомагають зрозуміти не тільки те, що нас чекає в найближчому майбутньому, але також намагаються нам допомогти знайти того, хто народився під "нашою зіркою". На думку астрологів знання про те, на що здатна людина заради вас - досить цінне, але його можна отримати, прочитавши потрібні дані з її дати народження. Які чоловіки ніколи не подарують подарунок без приводу - читайте нижче. Про це пише видання Guru Test.

1 місце: Козеріг

Найбільш жадібними чоловіками за знаком Зодіаку виявилися Козероги. Вони, незалежно від рівня доходу ніколи не розщедряться навіть на невеликий подарунок без приводу. Питання навіть не в патологічній жадібності представників цього знака, а в тому, що домогтися їхньої довіри дуже складно. Це вкрай обережні люди, які не будуть витрачати на жінку ні копійки, поки на сто відсотків не переконаються в її щирості. Це може призвести до зміни ситуації.

2 місце: Скорпіон

На другому місці – чоловіки-скорпіони. Вони не будуть робити подарунки з принципу, бо впевнені, що любов – це щось духовне і не потребує матеріальних доказів. Вони дійсно так думають, не намагаючись прикрити таким чином свою жадібність. Починаючи відносини зі Скорпіоном, ви отримуєте вірного і щирого супутника життя, але чекати від цього чоловіка подарунків не варто.

3 місце: Діва

Чоловіків цього знака навряд чи можна назвати щедрими. Діви не люблять порожніх і непотрібних витрат, але готові дати гроші на щось важливе і дійсно необхідне. Також вони навряд чи будуть обдаровувати подарунками малознайому жінку, оскільки їм дуже важливо бути впевненими в тому, що вона крутить з ними роман не через гроші. Діви – дуже практичні, але не жадібні до мозку кісток, тому займають третє місце та отримують бронзову медаль.

4 місце: Риби

Четверту сходинку рейтингу займають Риби, які дуже люблять робити подарунки, але тільки собі. Ці чоловіки в першу чергу куплять все необхідне для себе коханих, а тільки потім подивляться в бік дружини. Що конкретно є причиною їх черствості і скупості, невідомо, однак, точно відомо, що вони можуть бути щедрими тільки в самому початку відносин, щоб справити гарне враження на даму.

5 місце: Близнюки

Чоловіки цього знака можуть поділитися грошима або чимось матеріальним зі своєю другою половинкою. Але майже завжди в першу чергу вони намагаються зробити це так, щоб вигідно і зручно було їм. Це означає, що чекати щедрості варто тільки від багатих і заможних Близнюків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...