"Жив такий собі Донецьк, з новобудовами, роботою, аеропортом, Лігою чемпіонів. А потім - бац! І його "асвабаділі": Реалії "русского мира" в окупованому місті (відео)

Жителі тимчасово окупованого Росією Донецька показали, як зараз виглядає центр міста, який найбільш постраждав у результаті обстрілів.

Відповідне відео опубліковане на сторінці Zello-XOXMA у Twitter, передають Патріоти України.

"Жив такий собі Донецьк, "пригноблений" Україною, з новобудовами, роботою, новим аеропортом, із Лігою чемпіонів на новому стадіоні. А потім раптом – бац!! І його "асвабаділі", – йдеться у підписі під роликом.

Водночас наголошується, що подібне відбувається з кожною територією, на яку приходить "русскій мір" – "її чекає розруха, гнітюча імла і сіра зона".

Так, на кадрах показано центр Донецька – зокрема повністю зруйновані будівлі одного з автомобільних салонів і супермаркету Metro. Від другого після того, як терористи "ДНР" розграбували його ще у 2014 році, залишилися тільки бетонні конструкції.

"Кількість осколків тут реально зашкалює!" – зазначив автор відео.

Зі свого боку підписники додали, що це і є ті реалії "русского міра", яких так хотіли деякі місцеві жителі, котрі виступали за створення "Л/ДНР".

"Гадаю, що кожен отримав те, що заслужив?", "Абхазія повторилася", "Що означає повторилася? Це не випадковість! Це креслення, за яким роблять "русскій мір". Не треба вважати цих людей профанами, вони експерти в подібному будівництві", "Комендантська година і вбивці зі зброєю у владі", "Бо там, де "русскій мір", все перетворюється на лайно", "Росія, якщо так триватиме, буде скоро колонією США, Європи... відповідно "ДНР", "ЛНР" теж підуть під роздачу", "Донецьк перетворився просто на російський полігон, а на полігоні не потрібна інфраструктура", "А так хотілося "русского міра", "Так багато хто хотів із Раіссією, нехай сьорбають щастя повною ложкою", "В кінці відео на землі лежить вата – дуже символічно", – коментують користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...