"Живемо гірше за бомжів": Поранені окупанти поскаржилися на умови в польовому госпіталі (відео)

Російські воєнні злочинці вирішили поскаржитися на умови у своєму польовому госпіталі на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Відео зі своїм скиглинням із цього приводу вони оприлюднили у соцмережах, наївно вважаючи, що так званому «глубинному народу», а тим паче командуванню ЗС РФ, є до них бодай якесь діло, зазначають Патріоти України.

Йдеться, зокрема, про окупантів зі 144-ї мотострілецької бригади, незадоволених, що замість ліжок їх кинули на голі піддони. Крім того, жодних медикаментів пораненим росіянам ніхто не видає, тому вони просто валяються без будь-якого лікування в якомусь підвальному приміщенні.

«Ось у яких умовах нас лікують… Ми нікому не потрібні. Ось так ось нас кидають. Мені уколи прописали, таблетки. А я лежу і нічого цього навіть не бачив. Живемо, бл*, гірше бомжів», — обурилися загарбники.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 червня. Лук'ян Вітряк може надути дівчатам хорошого нареченого

понеділок, 3 червень 2024, 7:05

3 червня за новим календарним стилем (16 червня - за старим) - день пам'яті мучеників Лукілліана та інших. У народі день прозвали Лук'ян Вітряк. Цього дня за старим календарним стилем згадують рівноапостольних царя Костянтина і матір його царицю Олену ...

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...